Oferta Perkthime Zyrtare Te Dokumentave, Legalizime Te Dokumentave Shqiptare Me Apostille, Praktikat E Dokumentave Per Bashkim Familjar Ne Itali, Praktikat E Dokumentave Per Shtetesi Italiane nga Perkthyes zyrtar Av Alban Galip Beu nga Biznesi PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU - PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Perkthime Zyrtare Te Dokumentave, Legalizime Te Dokumentave Shqiptare Me Apostille,  Praktikat E Dokumentave Per Bashkim Familjar Ne Itali, Praktikat E Dokumentave Per Shtetesi Italiane nga Perkthyes zyrtar Av Alban Galip Beu
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

☎ +355 69 42 77 771


[email protected]
Mirësevini!
PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

Perkthime Zyrtare Te Dokumentave, Legalizime Te Dokumentave Shqiptare Me Apostille, Praktikat E Dokumentave Per Bashkim Familjar Ne Itali, Praktikat E Dokumentave Per Shtetesi Italiane nga Perkthyes zyrtar Av Alban Galip Beu

Publike para 193 diteve - Me date 28/05/2024 Ora 4:13:00 AM

Perkthime Zyrtare Te Dokumentave, Legalizime Te Dokumentave Shqiptare Me Apostille,  Praktikat E Dokumentave Per Bashkim Familjar Ne Itali, Praktikat E Dokumentave Per Shtetesi Italiane nga Perkthyes zyrtar Av Alban Galip Beu
Na kontaktoni në Whatsapp që t'ju japim zgjidhje për shërbimet që ju kërkoni.
Studio ligjore & Pёrkthyes zyrtar Av. Alban Galip Beu (Harizi), me studio nё Kavajё, kryen shёrbime nё tё gjithё territorin e Republikёs sё Shqipёrisё.
 • Gjithashtu bёn dёrgimin e dokumentave tё pёrfunduara jashtё shtetit, pёr sa i pёrket: 
 • Pёrkthime Zyrtare tё njohura nga Ministria e Drejtёsisё. 
 • Pёrkthime Zyrtare nga Ambasada Italiane. 
 • Pёrkthime Zyrtare nga Institucionet shtetёrore Shqiptare dhe Italiane.
Disa nga shёrbimet qё ofrojmё si Pёrkthyes Zyrtar:
 1. Pёrkthime zyrtare tё dokumentave.
 2. Legalizime tё dokumentave shqiptare me Apostille.
 3. Praktikat e dokumentave pёr Bashkim Familjar nё Itali.
 4. Praktikat e dokumentave pёr Shtetёsi Italiane.
 5. Praktikat e dokumentave pёr Kontrata pune.
 6. Praktikat e dokumentave pёr shkollё nё Itali (Dichiarazione di Valore, aplikime pёr viza studimi nё Itali)
 7. Praktikat e dokumentave pёr pension nё Shqipёri dhe Itali.
 8. Praktikat e dokumentave pёr Heqje ekspulsi nё Ambasadёn Italiane.
 9. Praktikat e dokumentave pёr Publikim martese nё Zyrat e Gjёndjes Civile nё Shqipёri.  
 10. Praktikat e dokumentave pёr martesё nё Itali.
 11. Konsulta tё pergjithshme.
Disa nga shёrbimet qё oftojmё si Studio Ligjore:
 1. Çёshtje Ligjore Civile.
 2. Çёshtje Ligjore Penale.   
 3. Pёrfaqёsim nё Gjykatat Shqiptare.
 4. Pёrfaqёsim nё Administratat Shtetёrore Shqiptare.
 5. Njohje e vendimeve tё huaja nё Republikёn e Shqipёrisё.
 6. Heqje Dёbimi (Espulsi)
 7. Praktikat e dokumentave pёr Leje qёndrimi nё Shqipёri tё shtetasve Italian.
ADRESA: Lagjia nr 1, Shёtitorja “Josif Buda“, Pallati 4-kate, kati- 1, nr 298, pranё Bashkisё Kavajё - Shqipёri. 
V0118 05D0623
V1083 28D0524
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Perkthime Zyrtare Te Dokumentave, Legalizime Te Dokumentave Shqiptare Me Apostille, Praktikat E Dokumentave Per Bashkim Familjar Ne Itali, Praktikat E Dokumentave Per Shtetesi Italiane nga Perkthyes zyrtar Av Alban Galip Beu

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 28/05/2024 Ora 4:13:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1546 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...