Rreth Biznesit PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU Adresa Lagjia nr 1, Shёtitorja “Josif Buda“, Pallati 4-kate, kati- 1, nr 298, pranё Bashkisё Kavajё Qyteti Tiranë Telefon +355 69 42 77 771 - perkthimekavaje.com
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

☎ +355 69 42 77 771


[email protected]
Mirësevini!
PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

Reth Biznesit PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

Studio ligjore & Pёrkthyes zyrtar Av. Alban Galip Beu (Harizi), me studio nё Kavajё, kryen shёrbime nё tё gjithё territorin e Republikёs sё Shqipёrisё.
 • Gjithashtu bёn dёrgimin e dokumentave tё pёrfunduara jashtё shtetit, pёr sa i pёrket: 
 • Pёrkthime Zyrtare tё njohura nga Ministria e Drejtёsisё. 
 • Pёrkthime Zyrtare nga Ambasada Italiane. 
 • Pёrkthime Zyrtare nga Institucionet shtetёrore Shqiptare dhe Italiane.
Disa nga shёrbimet qё ofrojmё si Pёrkthyes Zyrtar:
 1. Pёrkthime zyrtare tё dokumentave.
 2. Legalizime tё dokumentave shqiptare me Apostille.
 3. Praktikat e dokumentave pёr Bashkim Familjar nё Itali.
 4. Praktikat e dokumentave pёr Shtetёsi Italiane.
 5. Praktikat e dokumentave pёr Kontrata pune.
 6. Praktikat e dokumentave pёr shkollё nё Itali (Dichiarazione di Valore, aplikime pёr viza studimi nё Itali)
 7. Praktikat e dokumentave pёr pension nё Shqipёri dhe Itali.
 8. Praktikat e dokumentave pёr Heqje ekspulsi nё Ambasadёn Italiane.
 9. Praktikat e dokumentave pёr Publikim martese nё Zyrat e Gjёndjes Civile nё Shqipёri.  
 10. Praktikat e dokumentave pёr martesё nё Itali.
 11. Konsulta tё pergjithshme.
Disa nga shёrbimet qё oftojmё si Studio Ligjore:
 1. Çёshtje Ligjore Civile.
 2. Çёshtje Ligjore Penale.   
 3. Pёrfaqёsim nё Gjykatat Shqiptare.
 4. Pёrfaqёsim nё Administratat Shtetёrore Shqiptare.
 5. Njohje e vendimeve tё huaja nё Republikёn e Shqipёrisё.
 6. Heqje Dёbimi (Espulsi)
 7. Praktikat e dokumentave pёr Leje qёndrimi nё Shqipёri tё shtetasve Italian.
Na kontaktoni në Whatsapp që t'ju japim zgjidhje për shërbimet që ju kërkoni.

ADRESA: Lagjia nr 1, Shёtitorja “Josif Buda“, Pallati 4-kate, kati- 1, nr 298, pranё Bashkisё Kavajё - Shqipёri.

Shperndaje me miqt e tu...