Oferta Studio Ligjore Kavaje, Çeshtje Ligjore Civile Kavaje, Çeshtje Ligjore Penale Kavaje, Perfaqesim Ne Gjykate Kavaje, Njohje E Vendimeve Te Huaja, Perfaqesim Ne Administratat Shteterore nga avokat Alban Galip Beu nga Biznesi PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU - PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Studio Ligjore Kavaje, Çeshtje Ligjore Civile Kavaje, Çeshtje Ligjore Penale Kavaje,  Perfaqesim Ne Gjykate Kavaje, Njohje E Vendimeve Te Huaja, Perfaqesim Ne Administratat Shteterore nga avokat Alban Galip Beu
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

☎ +355 69 42 77 771


[email protected]
Mirësevini!
PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU

Studio Ligjore Kavaje, Çeshtje Ligjore Civile Kavaje, Çeshtje Ligjore Penale Kavaje, Perfaqesim Ne Gjykate Kavaje, Njohje E Vendimeve Te Huaja, Perfaqesim Ne Administratat Shteterore nga avokat Alban Galip Beu

Publike para 193 diteve - Me date 28/05/2024 Ora 4:28:00 AM

Studio Ligjore Kavaje, Çeshtje Ligjore Civile Kavaje, Çeshtje Ligjore Penale Kavaje,  Perfaqesim Ne Gjykate Kavaje, Njohje E Vendimeve Te Huaja, Perfaqesim Ne Administratat Shteterore nga avokat Alban Galip Beu
Na kontaktoni në Whatsapp që t'ju japim zgjidhje për shërbimet që ju kërkoni.
Studio ligjore & Pёrkthyes zyrtar Av. Alban Galip Beu (Harizi), me studio nё Kavajё, kryen shёrbime nё tё gjithё territorin e Republikёs sё Shqipёrisё.
 • Gjithashtu bёn dёrgimin e dokumentave tё pёrfunduara jashtё shtetit, pёr sa i pёrket: 
 • Pёrkthime Zyrtare tё njohura nga Ministria e Drejtёsisё. 
 • Pёrkthime Zyrtare nga Ambasada Italiane. 
 • Pёrkthime Zyrtare nga Institucionet shtetёrore Shqiptare dhe Italiane.
Disa nga shёrbimet qё ofrojmё si Pёrkthyes Zyrtar:
 1. Pёrkthime zyrtare tё dokumentave.
 2. Legalizime tё dokumentave shqiptare me Apostille.
 3. Praktikat e dokumentave pёr Bashkim Familjar nё Itali.
 4. Praktikat e dokumentave pёr Shtetёsi Italiane.
 5. Praktikat e dokumentave pёr Kontrata pune.
 6. Praktikat e dokumentave pёr shkollё nё Itali (Dichiarazione di Valore, aplikime pёr viza studimi nё Itali)
 7. Praktikat e dokumentave pёr pension nё Shqipёri dhe Itali.
 8. Praktikat e dokumentave pёr Heqje ekspulsi nё Ambasadёn Italiane.
 9. Praktikat e dokumentave pёr Publikim martese nё Zyrat e Gjёndjes Civile nё Shqipёri.  
 10. Praktikat e dokumentave pёr martesё nё Itali.
 11. Konsulta tё pergjithshme.
Disa nga shёrbimet qё oftojmё si Studio Ligjore:
 1. Çёshtje Ligjore Civile.
 2. Çёshtje Ligjore Penale.   
 3. Pёrfaqёsim nё Gjykatat Shqiptare.
 4. Pёrfaqёsim nё Administratat Shtetёrore Shqiptare.
 5. Njohje e vendimeve tё huaja nё Republikёn e Shqipёrisё.
 6. Heqje Dёbimi (Espulsi)
 7. Praktikat e dokumentave pёr Leje qёndrimi nё Shqipёri tё shtetasve Italian.
ADRESA: Lagjia nr 1, Shёtitorja “Josif Buda“, Pallati 4-kate, kati- 1, nr 298, pranё Bashkisё Kavajё - Shqipёri. 
V0403 05D0623
V1285 28D0524
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PERKTHYES KAVAJE ALBAN GALIP BEU
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Studio Ligjore Kavaje, Çeshtje Ligjore Civile Kavaje, Çeshtje Ligjore Penale Kavaje, Perfaqesim Ne Gjykate Kavaje, Njohje E Vendimeve Te Huaja, Perfaqesim Ne Administratat Shteterore nga avokat Alban Galip Beu

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 28/05/2024 Ora 4:28:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1620 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...